Tropical Weddings on St Thomas
DANISH WEDDINGS IN ST. THOMAS & THE US VIRGIN ISLANDS!

Wedding Cake at a Danish Wedding

Danish Weddings Sweet and Simple pakken $475

For Danish wedding couples our simple and smallest package offered is the following:

Denne bryllupspakke er til jer, som ønsker at “stikke af med stil”. Selve vielsen foregår et smukt sted på stranden og udføres af en dansktalende giftefoged. Pakken indeholder følgende:

• Jeres personlige bryllupskoordinator.
• som hjælper med alle detaljer ved brylluppet.
• Vielsesceremoni udført af dansktalende giftefoged, Simon Larsen.
• Valg mellem forskellige ceremonier og ægteskabsløfter.
• Hjælp med officiel vielsesattest til brug ved registrering af vielsen i Danmark.
• Vielsesceremoni på en af de smukke strande paa St. Thomas.
Skræddersyet ceremoni, der passer præcist til jeres ønsker, og en gave til minde om dagen.

The Danish Wedding  package is a more expensive than on our US site for 2 reasons:

• For the $300 Simply Sweet package, Pam performs the ceremony in English. For the Danish Wedding package we provide a Danish minister that can perform your ceremony in Danish using Danish wedding vows. Pam does not speak Danish, so part of the extra fee is to pay the Danish Minister.
• The second reason is, American couples have to pay $100 to apply for their U. S. marriage license and application fees. Danish wedding couples do not have to go through our courthouse and apply for a marriage license. We have to provide you with special paper work which must be attested to by the government for you to take home to Denmark to file with your Ægteskabsattest, which you must bring with you to the ceremony so we can fill out the paperwork.
I hope this has helped you to understand why our Danish Simple and Sweet Package is a bit more costly than the Simply Sweet Package that is listed on our website.

Procedure for Danish couples to obtain St. Thomas marriage license

Here is the procedure of how a Danish wedding couple can get this document.

1. fill out this document http://vindumbrandstrup.dk which is called
“Prøvelsesbog – Ægteskab” – like a “letter of review for the marriage”.
2. Send it to the local authorities in Denmark.
3. The couple will recieve the “Ægteskabsattest” or Certificate of Marital Status which must be brought with you to St. Thomas and presented to us at the ceremony in order to perform the marriage ceremony.
4. Each couple will receive, from us, a “Certification” of the marriage which is approved by the government with a Seal by an officer of the court.
5. We will give you a copy of Simon’s certificate showing his is an ordained minister and has authority to legally perform a marriage ceremony.
6. Then the couple will need to bring the “Ægteskabsattest” or Certificate of Marital Status and our Certification and copy of the ministers license to Denmark and show it to the local authorities (Borgerservice in Danish). If the couple is staying on St. Thomas, we will give them their paperwork to take home with them. If they are only here for one day on a cruise ship, we will mail the paperwork to them after we have gotten it certified by the government.

A Tropical VI Danish WeddingLene og Martin

“Martin og Jeg valgte for det første at blive gift gennem Pam og Simon fordi, vi ville ikke ville giftes på den ”almindelige” måde. Vi havde allerede bestemt os for at tage et krydstogt i Caribien, og ledte så efter muligheden for at blive gift på en af øerne i området. I vores søgen fandt vi hurtig  ryllupsplanlægger Pam Larsen og hendes mand Giftefoged Simon Larsen. Vi havde ofte kontakt med Pam for at planlægge præcist hvordan, vi ville have vores dag skulle være. Vi ønskede os et romantisk bryllup kun for os to, og vi endte med at blive gift på Lindbergh Bay, St. Thomas. Vi fik det lige som vi ønskede os, Jeg gik op af en smuk ”gang” af palmeblade, skaller og danske flag mod Martin. Simon udførte vielsen med vores bryllupsløfter, også blev vi mand og kone. Imens fotograferede Mike og Pam filmede det hele med vores videokamera.

Mike Garcia var vores fotograf, magen til smittede humør skal man lede længe efter. Han havde masser af ideer til gode billeder, og vi fik endda også taget billeder foran krydstogtskibet da vi tog retur. Simon Larsen arbejder med Stjernegaard rejser og der var nogle af hans gæster der var til stede på stranden i baggrunden, da de godt ville se et bryllup, og de endte med at blive vores vidner. Pam var igennem hele forløbet en uvurderlig hjælp, hun gav os gode ideer og råd til hvad der var muligt. Vi fik os en uforglemmelig dag. Også selvom der var et lille problem, med vores bryllupsløfter der var forsvundet i cyberspace, men da der var internet forbindelse på hotellet i nærheden fik vi løst dette hurtigt, og vi blev gift med vores bryllupsløfter.Mange tak til Pam og Simon for en dejlig dag, vi aldrig glemmer.”

A St Thomas VI Danish WeddingDorte and Thomas

“Vel tilbage i Danmark sender vi jer alle en kæmpe tak for jeres store bidrag til vores fantastiske ferie og ikke mindst et skønt bryllup. Pam Larsen: Da min forlovede og jeg havde besluttet os for at gifte os i Caribien, indledte vi et samarbejde med bryllupsplanlægger Pam Larsen. Over Atlanten tog hun hånd om stort og småt på en inspirerende vis fra første kontakt. Frem til bryllupsdagen var spændingen høj og den positive energi stigende, for på selve dagen at overgå alle forventninger i en højere enhed – ikke mindst takket være Pam. Simon Larsen: Reciterende vores bryllupsløfter, og førende os sikkert igennem ceremonien gjorde oplevelsen helt speciel for brud, gom, forældre og svigerforældre. Simon har en vidunderlig karakter, som smitter af på alle. Med sit humør, viden om øerne og charmerende måde at formidle på, vandt han ikke bare os, men alle rejsendes sympati som en uovertruffen guide og giftefoged. Simon kommer med de højeste anbefalinger. Mike Garcia: Gengivende vores bryllup på en vis så sceneriet, følelserne, kærligheden og glæden stråler som oplever vi dagen påny, evner Mike med sine fotos at fortælle en historie som gør ord overflødige. Med vores ord var Mike den helt rette til at forevige vores bryllup.”

Danish Wedding in the Virgin IslandsJannie og Kristian

Pam planlagde vores bryllup på De Vestindiske Øer. Vi bor i Danmark og havde ikke mange ideer til vores bryllup udover at vi ville giftes på stranden på vores ferie. Pam hjalp os gennem alt trin for trin over email og arrangerede alt perfekt. Brylluppet var alt, vi nogensinde havde drømt om, og endnu mere. Vi glemte at medbringe vores egen music til ceremonien, men Pam var forberedt på alt og havde medbragt musik for en sikkerheds skyld. Brylluppet var romantisk på stranden ved solnedgang med Pams mand, Simon, som vores præst. Vi kommer med sikkerhed tilbage om 10 år for at forny vores løfter.”

Danish St Thomas VI WeddingCharlotte og Christian

“At blive gift er en stor beslutning at tage, men Christian og jeg var ikke i tvivl om, at vi ønskede at leve resten af vores liv sammen. Vi ønskede et romantisk bryllup for kun ham og jeg og hvilket bedre sted end De Vestindiske Øer og dermed Lindbergh Bay St. Thomas. Vi fik henvist Pam Larsen og hun blev dermed en stor del af vores bryllup, da vi er bosat i Danmark og alt skulle koordineres via e-mail. Pam var en uvurderlig hjælp for os og hendes smilende væsen gik lige i vore hjerter. Pam sørgede for at vi kunne slappe af på vores ferie, velvidende at hun havde styr på alt til vores store dag. Tusinde tak fordi du gjorde vores bryllupsdag til en uforglemmelig dag. Du er en ener og vi kan ikke takke dig nok.”

A Tropical Danish WeddingMarianne og Karsten

“Kære Pam &Simon

Vi er et par – Marianne og Karsten – som var lidt oppe i alderen, da vi mødtes. Efter at have boet sammen i et par år, bestilte vi en tur til De Vestindiske Øer, og efter af have bestilt turen, fandt vi ud af, at det da vist var et godt sted at blive gift, og Marianne havde altid drømt om at blive gift på en strand, så på med vanten.Vi fandt Pam og Simon på internettet og kontaktede dem, for at høre, om det kunne lade sig gøre på et tidspunkt, der passede os.Pam meldte hurtigt tilbage og meddelte, at det kunne det godt, og vi fandt sammen ud af. hvor og hvordan det skulle foregå.

Inden vi tog af sted, havde vi skrevet og sendt vore bryllupsløfter (vows) på email, så de kunne være klar til højtideligheden. Vi var kun os to af sted, ingen venner eller familie, og da tidspunktet oprandt blev vi hentet i limousine og bragt til Magens Bay, hvor Pam, Simon, fotograferne, champagnen med de af Pam håndmalede glas samt de nu flot indbundne bryllupsløfter ventede os, og Pam havde selvfølgelig sørget for brudebuket og brystbuket, så man kunne se, at vi var et brudepar.

Vejret var perfekt, og vi gik tur i strandkanten og blev viet med våde fødder og blomsterblade dalende ned over os.

Den efterfølgende middag på Havana Blue var toppen af kransekagen og slutningen på en skøn dag.
Vel hjemkomne til Danmark, kunne vi aflevere papirerne på kommunen, og snart efter fik vi besked om, at vi nu var lovformlige ægtefolk.

En stor tak til Pam og Simon for et flot arrangement som vi aldrig glemmer og for god hjælp undervejs, det kunne ikke have været bedre”

Tropical Danish WeddingCharlotte og Morten

Vi hedder Morten og Charlotte og vi blev gift på stranden i Lindbergh Bay d. 31. januar 2008. Forberedelsen til brylluppet startede hjemme i Danmark, kun 3 uger før vi skulle af sted. Det var et kapløb med tiden, med at få styr på alle detaljer omkring kjole, mad, sted og vielsesattest. Vi fik heldigvis, via Stjernegaard Rejser, fat i en e-mailadresse til Simon og Pam Larsen. Simon skulle være vores guide på vores rejse og er tilfældigvis gift en bryllupsplanlægger. Simon har licens til at vie folk og skulle selvfølgelig derfor vie os. Pam mailede hurtigt tilbage og var lynhurtig med på ideen. Hun skrev en lang mail, hvori der var tænkt på alt lige fra limousine til mad, til brudebuket og kage, så det eneste vi skulle gøre var bare, at vælge hvad vi ville have og så tog hun sig af resten. Derudover medsendte hun et link, således at vi kunne få udfyldt en ansøgning om en vielsesattest, så det kunne gå lovligt til.

Dagen før brylluppet, kom Pam ud til os på hotellet og gennemgik brylluppet med os. Vi fik forklaret hvor Morten og resten af familien skulle stå, samt hvor min far og jeg skulle gå hen.

På bryllupsdagen, havde Pam sørget for at pynte op på stranden, med palmeblade lagt på en sådan måde, at det dannede et V, hvori Morten og jeg skulle stå.

Aisles of Palm for Danish Wedding

Der var masser af blomster i krukker, et olietøndeband der spillede musik i baggrunden, samt et bord med iskold champagne og bryllupskage til efter vielsen.

Danish Flag at Danish Wedding

Sammen med min mor og søster blev jeg sendt til frisør/make-up artist, mens Morten og min far fik styr på nerverne, tilbage på hotellet.

Der var sørget for brystbuketter til mændene i samme stil som min brudebuket, som alle var udelukkende hvide roser.

Pam havde sørget for en fotograf, som tog billeder af os bagefter, mens Pam selv filmede selve vielsen.

Da vielsen og fotograferingen var overstået, blev vi kørt i hvid limousine til Restaurant Oceana, hvor Pam havde sørget for bordbestilling samt, at vi kunne få bryllupskagen til dessert.

Vores bryllup var fantastisk og helt aldeles pragtfuldt og det var den bedste dag i vore liv. Herfra skal lyde en kæmpestor tak til både Simon og Pam, for deres engagement og venlighed i forbindelse med planlægningen af brylluppet og på selve dagen.

Danish Wedding Couple on St. ThomasLene og Carsten

“Drømmerejsen til Dansk Vestindien var bestilt, og da vi i et stykke havde talt om at blive gift, besluttede vi os til at undersøge muligheden for at blive gift på øerne – måske juleaften på en hvid sandstrand?

Efter kort søgen på internettet fandt vi frem til Pam og Simon Larsen.

Vi valgte pakken ”Sweet and Simple” på Pams hjemmeside, da vi ønskede vores bryllup så simpelt og uformelt som muligt.

En e-mail blev sendt af sted, og blot få dage senere, kom der besked retur fra Pam. Jo, vi kunne godt blive gift juleaften. Herefter havde vi løbende kontakt omkring, hvad vi kunne tænke os, hvor det skulle foregå osv.

Den 24. december 2011 blev vi gift på Magens Bay, St. Thomas. Bare tæer i det bløde sand, og pelikaner som dykkede efter fisk blot få meter ude i vandet.

Efter vores ønske, havde Pam arrangeret alt mht. brudebuket, champagne, fotograf samt kørsel. Tak Pam og Simon for et fuldendt arrangement.”

Tropical Danish WeddingLene og Soren

“Kære Pam &Simon

Det har været en stor fornøjelse at møde jer begge og vi vil gerne takke jer for et dejligt bryllup.

Vi synes virkelig det var et fantastisk arrangement og vi nød de romantiske omgivelser på stranden under palmerne. Vi har fået dejlige minder for livet.”

Danish Wedding in the CaribbeanHelle og Jan

Efter 25 års ægteskab, fandt vi, at tiden var til at blive gift i kirken.

Vi har været på St. Thomas, og øernes gamle danske historie var årsagen til, at vi valgte, at den kirkelige vielse skulle ske i det gamle danske kirke i Charlotte Amalie, til Frederiks Kirke.

Da vi talte med vores danske guide Simon som vi viste viede folk, fortalte han, at hans kone Pam faktisk var en ”bryllup-planner”.

Så vi besluttede, at Pam skulle være vores skytsengel. Pam tog sig af alt. Kontakt til kirken, papirarbejdet, musikken i kirken, blomsterne, fotografen, limousinen og et dejligt sted til en særlig frokost efter ceremonien.

På trods af det store ocean mellem os, alt var bare så perfekt, og vi fik en meget dejlig dag at huske for de næste 25 år.

Tak Pam, du havde lavet alt den dag lige så romantisk, som vi havde drømt om i 25 år.
Helle og Jan

PAM LARSEN
PO BOX 10235
ST Thomas, US Virgin Islands 00801
340-775-1087
340-998-0135 cellular
pam@pamlarsen.com

I am looking forward to helping you create your perfect Tropical Island Wedding in St. Thomas.

Keep It Simple, Sweetheart
Weddings sealed with a Kiss